Madonas novada atklātais florbola čempionāts.

31.05.2017

Noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts florbolā vīriešiem, kurā piedalījās septiņas komandas. Komandas savā starpā izspēlēja vienu riņķi noskaidrojot vietas no 1. līdz 7. Četras labākās komandas turpināja pusfināla cīņas 20. maijā. Pirmajā pusfinālspēlē tikās regulārā čempionāta pirmās vietas ieguvēji Kalsnavas komanda un ceturtās vietas ieguvēji komanda Kumace. Tikai spēles papildlaikā gūstot vārtus ar rezultātu 3:2, Kalsnavas komanda uzvarēja un iekļuva finālā. Otrajā pusfināla spēlē, vieni no čempionāta favorītiem komanda Andrušku Buļļi nespēja uzvarēt mobilizēto Kusas komandu un piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 4:5. Kusas komanda lieliski nospēlēja spēles pēdējās minūtes un izcīnīja tik vajadzīgo uzvaru. Kusas komanda finālā. Spēlē par Madonas novada atklātā čempionāta bronzas medaļām sacentās komandas Kumace un Andrušku Buļļi. Interesantā cīņā uzvarot ar rezultātu 4:2, bronzas medaļas izcīnīja Andrušku Buļļi. Finālspēlē sacentās Kalsnavas un Kusas komandas. Cīnoties līdz ar pēdējiem spēkiem, jo lieli spēku resursi tika atdoti pusfinālcīņā tika piedzīvots zaudējums 2:6. Kusas komandai sudraba medaļas, kas ir komandas lielākais panākums Madonas novada atklātajā florbola čempionātā!

Turnīra rezultatīvāko sarakstā arī 3 spēlētāji no Kusas komandas, turnīra 5. rezultatīvākais Jānis Šņucītis 13 punkti (3+10 vārti + piespēles), 7. rezultatīvākais Nauris Raize 11 punkti (9+2) un 15. rezultatīvākais Valdis Duncis 8 punkti (5+3).

Komandas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, dalībnieki medaļas. Balvas tika pasniegtas arī turnīra rezultatīvākajam spēlētājam E.Gailumam.

Šogad Kusas komandā spēlēja: komandas kapteinis Armands Kecko, Jānis Šņucītis, Nauris Raize, Artūrs Krasovskis, Valdis Duncis, Ralfs Duncis, Kristaps Novikovs (vārtsargs), Edgars Zeps (vārtsargs), Matīss Kļaviņš, Rolands Cēzers, Vents Ikaunieks, Ojārs Dārznieks, Kārlis Dārznieks, Edgars Zass un Emīls Dzalbs.

Paldies puišiem par spēlēm un godam izcīnītajām sudraba medaļām! Paldies arī līdzjutējiem, kuri līdzi juta par Kusas komandu! Paldies pagasta pārvaldei par finansiālo atbalstu!

Aronas pagasta sporta pasākumu organizators

 

Vents Ikaunieks


<< Atpakaļ


Lasīt līdzīgus rakstus par šo pašu tēmu: